Публична лекция на тема „Горещи чувства: Сексуализиран пренос и контрапренос“ с водещ Дженифър Дейвидс, Великобритания

Българско психоаналитично общество има удоволствието да Ви покани на събитие на тема:

Горещи чувства: Сексуализиран пренос и контрапренос с водещ Дженифър Дейвидс –психоаналитик на възрастни, юноши и деца и супервизиращ аналитик за детска и юношеска психоанализа към Британското психоаналитично общество, член на факултета на Харлемския семеен институт, член на общността на Психоаналитичния институт на Северна Калифорния.

Дата: Петък, 10 май 2024 г.

18:00 – 19:00                     Публична лекция: „Горещи чувства: Сексуализиран пренос и контрапренос“

                                         Отворена за по-широка аудитория от психолози, психотерапевти и други професионалисти в областта на психичното здраве.

19.00 – 20.00                   Дискусия с публиката

Място на провеждане: Проджект Лаб, бул. „Княгиня Мария Луиза“ 58, София, България

За лектора:

Първоначално дипломирана като клиничен психолог в Южна Африка, Дженифър става главен психолог в Центъра „Анна Фройд“, където се обучава в детска и юношеска психоанализа и психотерапия, а след това е и член на преподавателския и клиничен екип в продължение на 20 години. Работи в Националната здравна служба на Великобритания като психотерапевт-консултант, като ръководи екип за работа с институционализирани деца. След това се обучава в психоанализа на възрастни към Британското психоаналитично общество, като след 2015 г. преподава в института, както води базови и специализирани курсове. Преподава в международен план, има множество публикации и в момента пише втората си книга. Дженифър има интерес към травмата, полу-репрезентираните състояния на ума и тялото и към разбирането на терапевтичното действие. Също така има интерес и към въздействието на бързо променящия се свят върху работата ни в консултативния кабинет и извън него.

Такси:

  • Такса: 50 лв. (Заплаща се единствено по банков път!)

Регистрация:

Участие е възможно единствено след онлайн регистрация на следния линк:

https://forms.gle/1pDPsBzHm2mnRANt8

След изпращане на регистрацията ще получите мейл с потвърждение и банкова сметка за плащане.

Регистрирайки се за това събитие, участниците се съгласяват да запазят поверителността на всички споделени клинични материали и да не ги разпространяват извън събитието.

При нужда от допълнителна информация и проблеми с регистрацията, моля обърнете се към Марина Ангелова marina.angelova.p@gmail.com мобилен телефон +359 898 712842.