Среща с автограф – Д-р Светлозар Василев

(Събитие от Colibri Books)В рамките на Пролетния панаир на книгата ще имате възможност да се срещнете с д-р Светлозар Василев, който ще бъде специален гост на шатра 31. Очакваме ви на 4 юни 2022 г. от 17:00 до 18:00 ч.

Ще можете да закупите „Огледало на въображението“ и „Съвременна клайнианска психоанализа“ с автограф и отстъпка, както и да си поговорите за психоанализа и кино, за кино и психоанализа.
 
Д-р Светлозар Василев е психоаналитик и преподавател в Нов български университет. Първоначалното му образование е медицина, след което работи като психиатър към МУ – София и специализира психоанализа в Холандия и Великобритания. Докторската му дисертация изследва връзките между неблагополучията в детството и възникването на психични разстройства в зряла възраст. Автор е на монографията „Огледало на въображението. Психоанализа на филмовото преживяване“, както и на публикации в областта на епидемиологията, общественото здраве, психоанализата и изкуството.
 
Д-р Василев е съосновател и настоящ председател на Българското психоаналитично общество, както и ръководител на Комитета за Нови Групи в Източна Европа към Международната психоаналитична асоциация.
 
Повече за книгите му тук: https://www.colibri.bg/avtori/753/svetlozar-vasilev